2011. febr. 23.

Lady Gaga a helyes ösvényen jár


I'm on the right track baby, I was born this way! Énekli legújabb dalában Gaga, aki szerint nem számít, hogy feketék vagy fehérek vagyunk, melegek vagy nem melegek a lényeg, hogy szeressük önmagunkat.. és mi is szeressük "a Lady"-t!

Hol van már a Po-po-Pokerface, a Da-da-dance, Ale-ale-Alejandro? Itt az új sláger a Born this way. Örülhetünk nagyon, ebbe a számba már nem kell azt gondolnunk, hogy Gaga esetleg beszédhibás. Gaga-hatás, elektronikus-pop-dance elemekkel tűzdelve, ha hozzáképzeljük az extravaganciáját és azt az alázatot, amivel a zene felé fordul még szívesebben meghallgatjuk ezt a számot. Mikor elsőre meghallgattam már akkor éreztem a fejemben a tavaszi zsongást, a fergetes partykat és a kezembe képzeltem a koktélokat. Igen jó zene lett, mind zeneileg, mind szövegileg is. Arra próbálja ráirányítani a figyelmünket, hogy olyannak fogadjuk el magunkat, amilyennek születtünk. Mivel Miss Germanottat (Stefani Germanotta, Lady Gaga igazi neve.) nem túlzás a XXI. század egyik kultfigurájának tekinteni a zeneiparban(a közösségi oldalakon olyan embereket utasított maga mögé, mint Barack Obama, tetszik vagy nem tetszik nekünk meghatározó személyiség.) el is hisszük neki, hogy jó szeretni önmagunkat.

Tehát tessék a füleket kinyitni, dalszöveget megnézni és figyelni, hogy épül a Gagaizmus!
Baby I was born this way!

Gáb

2 megjegyzés:

  1. Bár nem az Én stílusom, de a zenei alap tetszik...csak a száját evésre használná, nem pedig énekelni mert a sz.ar is gurul ha tolják...bár ízlések és pofonok. Azért maradok az AC-DC-nél:D Am megint körültekintő és hibátlan poszt volt Gáb:D Hajrá csajok, így tovább!!!!44!!négy!!!

    VálaszTörlés