2011. febr. 19.

Britney Comeback..


Óó Britney, te drága... Időről időre eltűnsz, majd visszatalálsz, 1-2 szaftos magánéleti botrány, hízás-fogyás... de egy biztos! Az emberek mindig beszélni fognak rólad bármit csinálsz! :)

Pár napja jelent meg Britney Spears: Hold it against me című legújabb klipje, a kommentekből ítélve elég vegyes érzelmeket váltott ki az emberekből. Szerintem - és ezzel nem mondok újat - ez már nem a régi Britney. A mostani nagyon divatos elektronikus vonalat követi, egy kis dubstep elemmel a közepén megspékelve (ami eléggé kedvemre való.) és természetesen Britney kedves manapság mindig megmutatja nekünk a videoklipjeiben, hogyan születik slampos, lestrappált, tenyeres -talpas asszonyságból "sweet sixteen" szőke bombázó (természetesen biztos nem avatkozik bele a modern számítógépes technika :)) ) és azt is, hogy hogyan lehet tengernyi reklámot beletenni egy 4 és fél perces számba. Összességében ha a zenei produktumot nézzük, azt mondanám, hogy elsőre rémes, másodjára "aha", harmadszori hallgatásra "hmmm ez igen", de van egy olyan érzésem, hogy ez most hamarabb megunható, mint mondjuk a 2 évvel ezelőtti Circus albumon található slágerek. Hallgassátok meg mindeképpen, legalább egyszer érdemes! :)
http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg&feature=player_embedded

2 megjegyzés:

  1. Hmm...
    elmehetne akár egy sony reklám videónak is :P

    maga a zene (mivel nem az én ízlésem) anyira nem lett szar, a klip faszentosan megvan csinálva.

    VálaszTörlés
  2. Kinemszarja(így egybe:D) le, hogy milyen lett az új albuma?:D De ízlések és pofonok...Akik anno bírták már rég "benőtt a fejük lágya", akik meg utálták azok pont...na értitek:D Am grat Gáb jó poszt és még arra is rávettél, hogy belenézzek ennek a celebribi klipjébe.Így tovább!!!44!!!négy!!!

    VálaszTörlés