2011. márc. 26.

Jonah Hex


Elkövette: Jimmy Hayward


Erre nem lehet mondani, hogy rendezte, csak, hogy elkövette.
Főszereplőnk a nagyon kemény Boszorkány Jónás (Josh Brolin), akinek a szeme láttára ölték meg a feleségét és egyetlen picur, emós hajú fiacskáját. A csúnya, gonosz, meggyilkoló QT vagyis Quentin Turnbull (John Malkovich), akinek a fiát (Winchester papa, azaz Jeffrey Dean Morgan) a mi Jónásunk lőtte le. Turnbull megbillogozta Jónást, aki utána maga égette még tovább az arcát, hogy inkább lyukas legyen a szája, ne pedig QT-s. Jónás elhatározza, hogy bosszút áll, de mire odaér, Turnbull bennég egy kocsmában, ezért fejvadásznak áll. Munkájában sokat segít különleges képessége, beszélni tud a holtakkal. Néha ellátogat kedvenc lotyójához, Megan Foxhoz is. Majd egyszer kiderül, hogy Turnbull mégis él! De nemcsak, hogy él, hanem a Dragon Ballban szereplő sárkány gömbökhöz nagyon hasonlító szerkezettel akarja elpusztítani a világot! Jónás persze azonnal a nyomába ered, hátra hagyva szegény kicsi Megant, akit elrabolnak, hogy vele sarokba szorítsák Jónást. A történetről ennyit, nem lövöm le a poént.
Sokszor sokan megmondják a frankót, és amikor az ember várná, hogy jön a piff-puff és mindenki meghal, na, akkor nem hal meg senki. Megan, alias a lotyó szinte mást se tud, csak a frankót megmondani mindenkinek. Megan Foxot leszámítva a többi színész jól alakít, bár nem tudtam eldönteni, hogy magát a filmet komolyan gondolták-e. Mindezek ellenére egyszer meg lehet nézni, van benne egy-két jó poén, az akció jelenetek is egész tűrhetőek. A vágást illetően voltak benne szép próbálkozások, bár néhol kifejezetten zavart. A szín világ passzol, a környezet kidolgozott és kellemes.
Összességében ez egy olyan barátokkal összeülős, pattogatott kukoricát majszolgatós, nem komolyan vevős film. De annak tökéletes. 
Jaj és persze a trailer:

Köszöntem a figyelmet:
Narancs

2 megjegyzés:

  1. Megan Fox-ot nem azért szeretjük, mert jó színész hanem mert...nagyon-nagyon meg...ööö...izé...nézném élőben is xD


    G27

    VálaszTörlés
  2. bocsi, de ezt meg kell osszam: http://www.youtube.com/watch?v=5tDgPqFSVnc

    videó+kommentek XD 3napig sírtam a röhögéstől

    VálaszTörlés